boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hour

Een supermarkt bezoeken in Hour? Benieuwd welke super op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref je de meeste feiten rondom supermarkten in Hour. Meteen boodschappen zoals Haarmasker, Stoppen met roken en Geitenyoghurt of artikelen van bijvoorbeeld Les Pralets en Bach via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle tips over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bestelling. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Opvallend veel boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij wie kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina doorzoek je supers bij jou in de buurt. Kies een geschikt bedrijf en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Hour-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hour

Welke supermarkt is nu geopend in Hour?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Spar, Albert Heijn, Jumbo en ook Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken in de regio. Klik op een van de supers en achterhaal of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Meer info? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt houdemont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hour?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Namen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Sigaretten of Spons van merken als Groot Constantia en John West voordelig aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in de streek Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt horpmaal.

Pick Up Point Hour

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Hour een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van het comfort van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Cordonbleu t/m Vegetarisch en goederen van welbekende merken als Kees en Carlsbourg, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Misschien relevant voor jou: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Hollandse garnalentortilla, Eieromelet in kaassaus of Broodje Carpacciotapenade. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Hour

Leave a Comment