boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Houffalize

Zoek je de beste supermarkt in Houffalize? Wil je weten welkesupermarkt vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder lees je alle belangrijke informatie over de supermarkten in Houffalize. Direct boodschappen zoals Gezichtscreme, Afbakbroodjes meergranen en Kippensoep of supermarkt-producten van welbekende merken als Nesti Dante en Zed candy op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare data over opties m.b.t. online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €22,50 per aankoop. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag shoppen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen ontdek je de supers. Selecteer een winkel en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Houffalize-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Houffalize

Welke supermarkt is nu geopend in Houffalize?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Coop, Albert Heijn, Plus en ook Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en ontdek of de winkel open is of niet. Dicht? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt hotton

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Houffalize?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg merken we een groeiend aantal supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Frites/patat of Aubergine en courgette van geliefde merken als Pietro Coricelli en Schweppes handig thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij alle artikelen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt hornu.

Pick Up Point Houffalize

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Houffalize een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Alles van Rookvlees t/m Textielverf en alles van betrouwbare merken als Bio Hugo of Kleenex, kun je gemakkelijk afhalen bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Koolvisschotel met knolselderij-zuurkoolpuree, Gehaktbal met kruidensaus Witte kool met kerrie Gebakken roty aardappelen of Broodje Bresaola. Even de magnetron in, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Houffalize

Leave a Comment