boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Houdeng-Goegnies

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Houdeng-Goegnies? Erachter komen welke super nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op Supermarktvergelijken.com tref jij de meeste gegevens betreffende supermarkten in Houdeng-Goegnies. Nu boodschappen zoals bijvoorbeeld Kinder ontbijtgranen, Leverpastei en Toiletpapier of artikelen van betrouwbare merken als Lambert en Piramide online kopen en bezorgen? Je leest hier ook alle informatie over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per aankoop. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Meer en meer Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke super vanavond nog open is? Waar kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan tref je de regionale supermarkten. Klik op een shop en doorzoek alle informatie. [jobs location=Houdeng-Goegnies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Houdeng-Goegnies

Welke supermarkt is nu open in Houdeng-Goegnies?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Coop, Albert Heijn, Spar en ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Hierboven kan jij supermarkten spotten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en bekijk de actuele openingstijden.Dicht? Schrik niet. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt horpmaal

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Houdeng-Goegnies?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Lasagne maaltijden en Smoothie van merken als Holland Master en/of Ziegler binnen 24 uur thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Let op: → Zoek online supermarkten in de regio Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt horebeke.

Pick Up Point Houdeng-Goegnies

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Houdeng-Goegnies erg relevant voor jou. Je hebt dan het gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een door jou gekozen moment. De meeste boodschappen zoals Boter tot Smeerkaas en spullen van topmerken als Uildriks en Croma, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Pappardelle met Hollandse garnalen, Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree of Broodje Runderrollade. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Houdeng-Goegnies

Leave a Comment