boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Houdemont

Op zoek naar een supermarkt in Houdemont? Benieuwd welke supermarkt nu open is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina lees jij alle belangrijke gegevens over de supermarkten in Houdemont. Eenvoudig boodschappen zoals Gin, Gezicht crème en Pinda’s of supermarkt-producten van topmerken als Le Petit Marmiton en Mort Subite via internet bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide gegevens over boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel boodschappers kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke super nu open is? Bij welke supers kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder check je supermarkten in jouw eigen regio. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek alle informatie. [jobs location=Houdemont-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Houdemont

Welke supermarkt is nu open in Houdemont?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Plus en natuurlijk Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor filialen van Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of de winkel nu geopend is. Dicht? Schrik niet. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt horion-hozemont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Houdemont?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Luxemburg vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. Alle benodigde boodschappen als Wegwerpartikelen of Plastic bekertjes van geliefde merken als Baktat en Carr’s simpel en snel thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je alle artikelen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Check alle online supermarkten in en rondom Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt hoogstade.

Pick Up Point Houdemont

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Houdemont ideaal voor jou. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Biologische tot Honing en alles van merken als Bowmore of Blan, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: geen tijd om te koken? Bestel dan een koelverse maaltijd als Krokante zeeduivel met spinazie, Kipsaté en ei met bami goreng of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Houdemont

Leave a Comment