boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hotton

Op zoek naar een supermarkt in Hotton? Erachter komen welke supermarkt vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina vind je alle belangrijke details betreffende supermarkten in Hotton. Direct boodschappen als bijv. Kant en klare maaltijden, Paddenstoelensoep en Snack of artikelen van merken als Filippo Berio en Bessola online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook alle details over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 – 12 keer per maand De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per aankoop. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal huishoudens bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt nu open is? Waar kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina check je supers bij jou in de buurt. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar alle informatie. [jobs location=Hotton-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hotton

Welke supermarkt is nu open in Hotton?

Meteen boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Spar, Plus, Jumbo of bijv. Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor supermarkten als Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Hierboven zoek je de supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en bekijk op dit moment open is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt horebeke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hotton?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Luxemburg zijn er steeds meer bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Stoppen met roken en/of Repen en tabletten van merken als Mouton Cadet of Healhtypharm op een door jou gekozen moment bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij je bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Luxemburg. Of lees meer over Online supermarkt hooglede.

Pick Up Point Hotton

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Hotton ideaal voor jou. Jij profiteert dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Tortilla tot Wokgroente en roerbakmix en goederen van merken als Disney en Grixx, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Bruschetta met sardinetapenade en rucola, Babi ketjap, bami of Broodje Kaas. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Hotton

Leave a Comment