boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hornu

Boodschappen doen bij een supermarkt in Hornu? Wil je weten welkesupermarkt vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina vind je alle relevante details rondom supermarkten in Hornu. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Schoonmaakazijn, Aardappel en Vis of artikelen van welbekende merken als Chubby en Masterbeef via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook uitgebreide data over de trends rondom de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De supermarktbon ligt al gauw op €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Steeds meer huishoudens maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke supers kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Beneden check je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar meer details. [jobs location=Hornu-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hornu

Welke supermarkt is nu geopend in Hornu?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij filialen van Spar, Jumbo, Albert Heijn, Plus en Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor filialen van Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en check of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt hooglede

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hornu?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen kun je kiezen uit meerdere boodschappen bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Zakdoekjes of Nagelverzorging van betrouwbare merken als Mr Muscle en Absolut gemakkelijk thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Hint: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt hondelange.

Pick Up Point Hornu

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Hornu een uitkomst. Je hebt dan het comfort van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Aspergesoep t/m Zuivel en eieren en artikelen van onder andere Beckers en Wikinger, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Tip: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Mossel-plaatpizza, Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek aardappelen of Broodje Kip-Walnoot Salade. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Hornu

Leave a Comment