boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hoogstraten

Meteen shoppen bij een supermarkt in Hoogstraten? Wil je weten welkesuper momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina lees je alle belangrijke gegevens met betrekking tot supermarkten in Hoogstraten. Probleemloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Hamburgers, Cadeauverpakking en Slapen en rust of producten van erkende merken als Fisherman’s Friend en Grüner Veltliner op internet kopen en bezorgen? Je vindt hier ook alle informatie over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer consumenten maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke super vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan bekijk je alle supermarkten. Selecteer een winkel en vind meer details. [jobs location=Hoogstraten-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hoogstraten

Welke supermarkt is nu open in Hoogstraten?

Direct boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij shops van Spar, Coop, Albert Heijn, Plus maar ook Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor onder andere Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten in jouw directe omgeving. Tik op een super en raadpleeg of de super momenteel open is. Niet meer open? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt hondelange

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hoogstraten?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Antwerpen constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Volle witte wijn en Japanse mix van vertrouwde merken als Vitroclen en/of Mispelblom simpel en snel bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Tip: → Zoek online supermarkten in de streek Antwerpen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt hombeek.

Pick Up Point Hoogstraten

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Hoogstraten ideaal voor jou. Jij gebruikt dan het grote gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Reisartikelen tot Krieltjes en artikelen van topmerken als Ravelli Chocolatier en Sarmentino, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Mini pizzaatjes met verse sprot, Kippenbout in jus of Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Even de magnetron in, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Hoogstraten

Leave a Comment