boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Honnay

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Honnay? Nieuwsgierig welke super nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina lees jij alle bruikbare informatie betreffende supermarkten in Honnay. Direct boodschappen als Stompkaarsen, Peuter en Lemon of items van erkende merken als Lay’s en Calvin Klein online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook actuele data over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per aankoop. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Steeds meer consumenten kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke super nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen shoppen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Onderaan bekijk je de regionale supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Honnay-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Honnay

Welke supermarkt is nu open in Honnay?

Snel boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Spar, Albert Heijn, Plus, Coop en bijvoorbeeld Aldi en Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor supers als Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt holsbeek

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Honnay?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Namen zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Insectenbestrijding en ongediertebestrijding en Luchtverfrissers van erkende merken als Origin Pure en Ketel One probleemloos laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Namen. Of bekijk handige info over Online supermarkt hollebeke.

Pick Up Point Honnay

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Honnay een prima methode. Je hebt dan het comfort van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Rosbief t/m Gemengde drop en alles van A-merken als Krautboy of Château la Gordonne, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Advies: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Gebakken rode poon met peterselie en citroen, Kip korma, rijstmix of Broodje Brie. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Honnay

Leave a Comment