boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hondelange

Boodschappen doen bij een supermarkt in Hondelange? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website lees jij alle relevante informatie m.b.t. supermarkten in Hondelange. Lekker makkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Cadeauverpakking, Vlokken en Poeders of items van A-merken als Tic Tac en Clipper via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook praktische informatie over boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per bezoekje. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Steeds meer consumenten bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan check je alle supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en bekijk praktische details. [jobs location=Hondelange-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hondelange

Welke supermarkt is nu geopend in Hondelange?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Plus, Spar, Coop of bijv. Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Dit geldt ook voor supermarkten als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en ontdek op dit moment open is. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt hollogne-sur-geer

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hondelange?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Cordon bleu en Vis van vertrouwde merken als Craigellachie en Russian Standard wanneer jij wil bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in de regio Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt hollange.

Pick Up Point Hondelange

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Hondelange erg relevant voor jou. Je hebt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Koolzuurvrij tot Lijm en goederen van welbekende merken als Old Pulteney of Paul and Pippa, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Pasta met gamba’s en pastis, Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes of Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Hondelange

Leave a Comment