boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hombeek

Een supermarkt bezoeken in Hombeek? Nieuwsgierig welke super vandaag open is, of waar een koopzondag is? Hier tref je alle bruikbare gegevens rondom supermarkten in Hombeek. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld BBQ vlees, Hagelslag en Kinderkoekjes of artikelen van A-merken als Strepfen en Koetjesreep op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook alle gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Meer en meer huishoudens doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij wie kan ik met de feestdagen shoppen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan tref je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en check alles wat je moet weten. [jobs location=Hombeek-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hombeek

Welke supermarkt is nu geopend in Hombeek?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Coop, Spar, Plus en natuurlijk Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en check op dit moment open is. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt hollange

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hombeek?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Antwerpen merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Fruitshoot en Lijm en plakband van top-merken als Persil en Theha simpelweg thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: bezorgen of afhalen. Bij veel supers heb je jouw order binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Antwerpen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt hogne.

Pick Up Point Hombeek

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Hombeek erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan het comfort van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Bieslook t/m Losse thee en artikelen van merken als Miolo of Black Bottle, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een warme maaltijd als Aspergesoufflé met Hollandse garnalen, Rundvlees, rode kool, aardappelpuree of Broodje Grillswors. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Hombeek

Leave a Comment