boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hollogne-sur-Geer

Op zoek naar een supermarkt in Hollogne-sur-Geer? Benieuwd welke super nu open is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina vind je alle relevante data rondom supermarkten in Hollogne-sur-Geer. Direct boodschappen zoals Vuilniszakken, Herstellende haarspray en Waspoeder of producten van betrouwbare merken als Fa en Sanature online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook up-to date informatie over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per aankoop. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer consumenten kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt nu open is? Waar kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder check je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar meer details. [jobs location=Hollogne-sur-Geer-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hollogne-sur-Geer

Welke supermarkt is nu open in Hollogne-sur-Geer?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Coop, Plus, Jumbo en Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Meer info? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt hognoul

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hollogne-sur-Geer?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Luik kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Honing en Tomaten van geliefde merken als Bisolhelix en Fit & Free lekker makkelijk thuisbezorgd. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt hoevenen.

Pick Up Point Hollogne-sur-Geer

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Hollogne-sur-Geer erg relevant voor jou. Je geniet dan van het comfort van online bestellen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Wonden zalf t/m Melkpoeder en artikelen van merken als Sunlight en Nicotinell, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Tabouleh met gegrilde mul, Pastaschotel met spinazie of Broodje Fricandeau. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Hollogne-sur-Geer

Leave a Comment