boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hollain

Meteen shoppen bij een supermarkt in Hollain? Direct achterhalen supermarkt momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina tref je vergelijkingen en details betreffende supermarkten in Hollain. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Vloeibare schoonmaakzeep, Vrije uitloop eieren en Mangosap of producten van erkende merken als Torus en Soma online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook handige tips over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt op dit moment geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen shoppen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Hollain-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hollain

Welke supermarkt is nu open in Hollain?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Spar, Coop, Jumbo en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor winkels als Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en ontdek of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt hoeselt

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hollain?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Stevige rode wijn en/of Kant en klaar maaltijdsalade van geliefde merken als Cocio en/of Kotomosi supersnel thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Tip: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt hoelbeek.

Pick Up Point Hollain

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Hollain wat voor jou. Je geniet dan van de handigheid van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Alles van Vruchten tot Schrijfartikelen en goederen van welbekende merken als Buisman CoffeeHouse en Bebe Jou, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Advies: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Eggs Benedict met gerookte zalm, Stukjes rundvlees in jus of Champignonsoep met rundvlees. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Hollain

Leave a Comment