boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hognoul

Een supermarkt bezoeken in Hognoul? Direct achterhalen supermarkt momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina lees je vergelijkingen en informatie over de supermarkten in Hognoul. Nu boodschappen zoals bijvoorbeeld Aardappelpartjes, Vogel en Chocolade vla of artikelen van onder andere Chocolagendijk en Anderson Valley via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook praktische nieuwsberichten over de trends rondom online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €30 tot €35 per winkelbezoek. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel consumenten maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag open is? Bij wie kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen ontdek je de lokale supers. Klik op een shop en vind alle informatie. [jobs location=Hognoul-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hognoul

Welke supermarkt is nu geopend in Hognoul?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Spar, Jumbo, Coop en ook Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor supers als Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en check of de winkel open is of niet. Al gesloten? Geen paniek! Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Meer info? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt hoepertingen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hognoul?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Luik zijn er steeds meer supers die bij je thuiskomen. De meeste artikelen als Glutenvrije snoep en Salami van onder andere Contino of Xylifresh wanneer het jou uitkomt thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je alle boodschappen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt hoeke.

Pick Up Point Hognoul

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Hognoul wat voor jou. Je geniet dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Katenspek t/m Koffie capsules en goederen van A-merken als Hertog Jan of Echo Indigo, kun je gemakkelijk afhalen bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Schol met chipotle & ancho-recado, Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree of Broodje Tonin. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Hognoul

Leave a Comment