boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hogne

Zoek je de beste supermarkt in Hogne? Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder lees jij vergelijkingen en informatie wat betreft supermarkten in Hogne. Nu boodschappen als Kaas, Citrus en Zuivel en eieren of boodschappen van vertrouwde merken als Pessac-Leognan en Aultmore online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook up-to date gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per bezoekje. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke super momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden doorzoek je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en spot alle informatie. [jobs location=Hogne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hogne

Welke supermarkt is nu open in Hogne?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Spar en ook Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten in de regio. Maak een keuze en bekijk op dit moment open is. Al gesloten? Geen nood. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt hoeleden

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hogne?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Namen vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Cadeauverpakking en Toetje van geliefde merken als Swirl en Mooi Kaap handig bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de gehele bestelling verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt hoeilaart.

Pick Up Point Hogne

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Hogne een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Neutral tot Sambal en goederen van erkende merken als Multy of Citterio, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Hint: heb je weinig tijd? Scoor dan een koelverse maaltijd als Krab met avocadomousse, Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree of Broodje Kip / Kerrie Salade. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Hogne

Leave a Comment