boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hody

Een supermarkt bezoeken in Hody? Direct achterhalen supermarkt vandaag open is, of waar een koopzondag is? Hier tref jij vergelijkingen en data met betrekking tot supermarkten in Hody. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Grote koeken, Messen en Diepvriesspinazie of items van geliefde merken als Zantac en Babybel online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook alle details over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per bezoekje. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Al honderden mensen bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder doorzoek je supers bij jou in de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alle informatie. [jobs location=Hody-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hody

Welke supermarkt is nu open in Hody?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij shops van Plus, Spar, Albert Heijn, Coop of bijv. Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor winkels als Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en bekijk of de winkel nu geopend is. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt hingeon

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hody?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Luik kun je kiezen uit meerdere bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Champignons en/of Witte rijst van merken als Aspirine of Liebfraumilch handig thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Dikwijls heb je de gehele bestelling verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Check alle online supermarkten in de regio Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt heyd.

Pick Up Point Hody

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Hody ideaal voor jou. Jij profiteert dan van het gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Creme fraiche tot Vleeswaren en boodschappen van vertrouwde merken als Monkeyballs en Lancôme, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Oesters met hoisindressing, Kipschnitzel met boontjes en satesaus of Snijbonen met een kipfilet. Even de magnetron in, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Hody

Leave a Comment