boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hodeige

Meteen shoppen bij een supermarkt in Hodeige? Wil je weten welkesupermarkt vandaag open is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina lees je alle relevante feiten m.b.t. supermarkten in Hodeige. Eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Rijstwafels, Plastic bekertjes en Paprika chips of artikelen van bijvoorbeeld Rosanti en XL-S Medical op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook up-to date gegevens over online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per winkelbezoek. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Al honderden supermarkt-bezoekers bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag terecht?En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder doorzoek de verschillende aanbieders. Kies een winkel en spot alle informatie. [jobs location=Hodeige-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hodeige

Welke supermarkt is nu geopend in Hodeige?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij winkels van Coop, Spar, Jumbo, Plus en ook Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en achterhaal op dit moment open is. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt hillegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hodeige?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Luik vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Pizza’s en Pepsels van betrouwbare merken als Veet en Bonomel simpelweg bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel aanbieders heb jij de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt heverlee.

Pick Up Point Hodeige

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Hodeige ideaal voor jou. Je hebt dan de pluspunten van online bestellen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Bleekmiddel t/m Rijst en artikelen van topmerken als Saint Roche of AH Excellent, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Roergebakken garnalencurry op Thaise wijze, Boerengehaktschotel of Broodje Beenham Salade. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Hodeige

Leave a Comment