boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hives

Een supermarkt bezoeken in Hives? Wil je weten welkesupermarkt vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina lees jij vergelijkingen en gegevens wat betreft supermarkten in Hives. Zonder problemen boodschappen zoals bijv. Kleurpotloden, Robijn en Paddenstoelensoep of producten van betrouwbare merken als Tristar en Balade op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook meer gegevens over opties m.b.t. online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per winkelbezoek. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Meer en meer mensen maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen doorzoek je de winkels. Kies een winkel en zoek naar meer details. [jobs location=Hives-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hives

Welke supermarkt is nu open in Hives?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Jumbo, Plus, Albert Heijn en Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Kies een winkel en achterhaal op dit moment open is. Al gesloten? Geen paniek! Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt hevillers

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hives?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. De meeste artikelen als Sladressing en Groene olijven van top-merken als Heimann of Ipuro binnen 24 uur aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Kies zelf voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je de gehele bestelling verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in de streek Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt heuvelland.

Pick Up Point Hives

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Hives ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het grote gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Groentepakket t/m Insectenbestrijding en ongediertebestrijding en spullen van vertrouwde merken als Smeets of Uhin, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Hollandse garnalen met eieren, shiso en dadels, Runderhachee met rode kool of Broodje Corned Beef. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Hives

Leave a Comment