boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hingene

Zoek je de beste supermarkt in Hingene? Erachter komen welke super nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder lees jij de meeste feiten wat betreft supermarkten in Hingene. Lekker makkelijk boodschappen als Italiaans, Zoete drop en Zoete sherry of artikelen van topmerken als Crofty en Candico via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook up-to date informatie over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Al duizenden huishoudens doen hun aankopen online, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op zondagen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan check je de supers. Selecteer een winkel en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Hingene-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hingene

Welke supermarkt is nu open in Hingene?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Spar, Coop, Jumbo, Albert Heijn en natuurlijk Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor winkels als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en ontdek of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt hever

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hingene?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Antwerpen constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Wasverzachter of American pizza’s van merken als Cavelli en 1-2 Dry gemakkelijk bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Antwerpen. Lees nu ook alles over Online supermarkt heusden-zolder.

Pick Up Point Hingene

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Hingene wat voor jou. Jij profiteert dan van het gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Ossenstaartsoep t/m Smaakmakers en spullen van welbekende merken als Brugal en Laphroaig, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Advies: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een warme maaltijd als Forel met tomaat en tijm, Slavink in jus of Broodje Panini Ham/Kaas. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Hingene

Leave a Comment