boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Heyd

Zoek je de beste supermarkt in Heyd? Uitzoeken welke super vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com lees jij de meeste details m.b.t. supermarkten in Heyd. Meteen boodschappen zoals bijvoorbeeld Stukken kaas, Kipfilet en Nasiblok/ bamischijf of boodschappen van merken als Lindahls en BlaseCare op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide data over online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 tot €35 per bestelling. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Meer en meer huishoudens kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan tref je supermarkten in jouw eigen regio. Tik op een zaak naar keuzen en vind meer details. [jobs location=Heyd-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Heyd

Welke supermarkt is nu geopend in Heyd?

Meteen boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Plus, Coop, Jumbo en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor supers als Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt heusy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Heyd?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle boodschappen als Schoonmaakmiddelen of Stamppot van betrouwbare merken als Gauloises en/of Nicorette voordelig thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt heure-le-romain.

Pick Up Point Heyd

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Heyd een uitkomst. Jij gebruikt dan de pluspunten van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Geraspte kaas tot Appels en producten van erkende merken als Ferron of Lurpak, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Carpaccio van heilbot met tomatengazpacho, Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen of Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Heyd

Leave a Comment