boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Heverlee

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Heverlee? Uitzoeken welke super op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina lees je alle belangrijke details m.b.t. supermarkten in Heverlee. Snel en gemakkelijk boodschappen als Zwarte olijven, Afwasborstels / afwasteilen en Kipnuggets of boodschappen van vertrouwde merken als Curvos en Beemster Garlic via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook up-to date informatie over de trends rondom online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal boodschappers maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan ontdek je supers bij jou in de buurt. Kies een winkel en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Heverlee-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Heverlee

Welke supermarkt is nu open in Heverlee?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Plus, Albert Heijn, Coop en natuurlijk Aldi en/of Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt heurne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Heverlee?

Een gesloten supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Vlaams Brabant merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Elektrisch en Patat van welbekende merken als Arborio en Wilkinson vlug en voordelig bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Vind online supermarkten in de regio Vlaams Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt heule.

Pick Up Point Heverlee

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Heverlee wat voor jou. Je maakt dan gebruik van het grote gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Fruitshoot tot Chili en alles van geliefde merken als Puur natuur of Dentinox, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Hint: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Tagliatelle met krab, Gebakken krieltjes of Broodje Ossenworst. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Heverlee

Leave a Comment