boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Heure

Een supermarkt bezoeken in Heure? Wil je weten welkesuper nu open is, of welke op zondag open zijn? Hieronder vind je de meeste data wat betreft supermarkten in Heure. Meteen boodschappen zoals bijv. Witte wijn, Curry en Zuiveldranken of boodschappen van topmerken als Herome en Hak online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook uitgebreide tips over de trends rondom online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per aankoop. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag shoppen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina doorzoek je alle supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en spot praktische details. [jobs location=Heure-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Heure

Welke supermarkt is nu open in Heure?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Coop, Spar, Plus of bijv. Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor onder andere Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en raadpleeg of de super momenteel open is. Al gesloten? Geen nood. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt hertain

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Heure?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Frites/patat of Zoete witte wijn van geliefde merken als Beefeater en Axa Liggi probleemloos thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij alle artikelen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt herselt.

Pick Up Point Heure

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Heure een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Alles van Zakdoekjes tot Franse droge worst en producten van vertrouwde merken als Mc chouffe of Raymond Vineyards, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Gebakken zeebaarsfilet met tomaat, Kipfilet in piri piri saus of Broodje Zalm Salade. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Heure

Leave a Comment