boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Heure-le-Romain

Meteen shoppen bij een supermarkt in Heure-le-Romain? Erachter komen welke supermarkt vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina vind jij vergelijkingen en info rondom supermarkten in Heure-le-Romain. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Vogel, Mayonaise en Vlees of producten van betrouwbare merken als Vocking en Witte Reus op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook actuele gegevens over de trends rondom de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoekje. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Al duizenden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina ontdek je supers bij jou in de buurt. Maak een keuzen uit de shops en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Heure-le-Romain-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Heure-le-Romain

Welke supermarkt is nu open in Heure-le-Romain?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij winkels van Coop, Spar, Plus, Albert Heijn maar ook Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten in de regio. Maak een keuze en raadpleeg of de winkel open is of niet. Dicht? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt hertsberge

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Heure-le-Romain?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Luik vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Kip vlees en Suikervrij van vertrouwde merken als Clif Bar en Bosto handig bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij je bestelling de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt herstal.

Pick Up Point Heure-le-Romain

Direct online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Heure-le-Romain erg relevant voor jou. Je hebt dan het grote gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Kipsaté tot Batterijen en producten van erkende merken als Ferrero en Peak’s, kun je gemakkelijk afhalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een kant-en-klaar maaltijd als Koude waterkerssoep met garnalen, Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree of Broodje Spianata Romana. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Heure-le-Romain

Leave a Comment