boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Herve

Op zoek naar een supermarkt in Herve? Wil je weten welkesupermarkt vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder lees jij de meeste gegevens m.b.t. supermarkten in Herve. Eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Scheerschuim, Dipsaus en Schepijs of supermarkt-producten van vertrouwde merken als Hands Off en Oersoep via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook actuele nieuwsberichten over online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 tot 3 maal per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per bezoekje. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Meer en meer consumenten kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden tref je de regionale supermarkten. Selecteer een winkel en vind praktische details. [jobs location=Herve-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Herve

Welke supermarkt is nu open in Herve?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Coop, Spar, Jumbo en ook Aldi en Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor supers als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten in de regio. Maak een keuze en lees meer over de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Meer info? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt herselt

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Herve?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Luik constateren we opvallend veel supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Pizza’s of Borrelhapjes van merken als Vegter of Smaakt vlug en voordelig bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij de aankopen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt heron.

Pick Up Point Herve

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Herve een uitkomst. Je geniet dan van de meerwaarde van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Bolognese chips t/m Nagelverzorging en artikelen van betrouwbare merken als Lucky Strike en Comte du Haut-Lesc., haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Pissaladière, Zalmfiletstukjes in kervelsaus Penne met groente of Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Herve

Leave a Comment