boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Herselt

Zoek je de beste supermarkt in Herselt? Benieuwd welke super vandaag open is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina vind jij vergelijkingen en details met betrekking tot supermarkten in Herselt. Moeiteloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Ciderazijn, Theelicht- en kaarshouders en Kippenvleugels en kluifjes of supermarkt-producten van betrouwbare merken als Supradyn en Deoleen online kopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook praktische informatie over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoekje. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen terecht?Ook belangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Hieronder check je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Herselt-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Herselt

Welke supermarkt is nu geopend in Herselt?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Jumbo, Coop, Albert Heijn en ook Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor onder andere Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en lees meer over of de winkel open is of niet. Gesloten? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt hermeton-sur-meuse

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Herselt?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Antwerpen vinden we meer en meer supers die thuisbezorging bieden. Alle benodigde boodschappen als Grilworst of Allesreiniger van geliefde merken als Cristaline of Jack Daniels zonder problemen bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Hint: → Check alle online supermarkten in de buurt van Antwerpen. Of lees meer over Online supermarkt hermalle-sous-argenteau.

Pick Up Point Herselt

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Herselt een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Alles van Koekjes met chocolade tot Meergranen vlees en alles van erkende merken als Kung Fu of Prodent, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een vriesverse maaltijd als Mini pizzaatjes met verse sprot, Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen of Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Herselt

Leave a Comment