boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Herquegies

Meteen shoppen bij een supermarkt in Herquegies? Wil je weten welkesuper nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina tref jij vergelijkingen en informatie wat betreft supermarkten in Herquegies. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Feest, Borrelhapjes en Mosterdsoep of artikelen van erkende merken als Rexona en Page op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook meer gegevens over online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoek. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer consumenten gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke super momenteel geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag terecht?Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder check je de lokale supers. Kies een geschikt bedrijf en spot meer details. [jobs location=Herquegies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Herquegies

Welke supermarkt is nu open in Herquegies?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij shops van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Spar en Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en bekijk de actuele openingstijden.Al gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt hermalle-sous-huy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Herquegies?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Burgers en/of Afslanken van vertrouwde merken als Divino of Lagavulin lekker makkelijk bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de streek Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt herinnes-lez-pecq.

Pick Up Point Herquegies

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Herquegies een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Anti-klit spray tot Hele kip en ovenklare kip en artikelen van erkende merken als Oasis of Medisana, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Hint: heb je weinig tijd? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Zeebaarsfilet met dilleroomsaus en toast, Rabarbercompote of Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Herquegies

Leave a Comment