boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hermée

Op zoek naar een supermarkt in Hermée? Direct achterhalen super nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref je alle relevante data wat betreft supermarkten in Hermée. Probleemloos boodschappen zoals Sate, Tarwebrood en Lemon of supermarkt-producten van bijvoorbeeld Slimpie en Rochefort online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook praktische gegevens over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Steeds meer boodschappers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt vandaag open is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag terecht?Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen ontdek je de regionale supermarkten. Kies een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Hermée-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hermée

Welke supermarkt is nu open in Hermée?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij locaties van Coop, Jumbo, Albert Heijn, Plus en Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Kies een winkel en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Meer info? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt hergenrath

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hermée?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Luik vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alles wat je nodig hebt; Karnemelk en/of Gebakken uitjes van merken als Almaviva of Landerbrau voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij je bestelling binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt herentals.

Pick Up Point Hermée

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Hermée wat voor jou. Jij benut dan de handigheid van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Bapao t/m Babyvoeding en spullen van merken als Parrano en GB, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Bonen-tonijnsalade met ui, Varkenssteak in jus of Broodje Ham. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Hermée

Leave a Comment