boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hermalle-sous-Huy

Op zoek naar een supermarkt in Hermalle-sous-Huy? Direct achterhalen super momenteel geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina lees jij vergelijkingen en gegevens wat betreft supermarkten in Hermalle-sous-Huy. Vandaag nog boodschappen als bijv. Roggebrood, Foundation en Suiker of producten van erkende merken als Juttertje en Limeau via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare details over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per bezoekje. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Steeds meer Nederlanders kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina vind je de beste supers uit de buurt. Kies een winkel en check meer details. [jobs location=Hermalle-sous-Huy-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hermalle-sous-Huy

Welke supermarkt is nu geopend in Hermalle-sous-Huy?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Plus, Coop, Spar maar ook Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en ontdek of de super momenteel open is. Gesloten? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt herfelingen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hermalle-sous-Huy?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Pleisters en Knackebrood van A-merken als Lenor of Ambassador binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Check alle online supermarkten in de regio Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt herent.

Pick Up Point Hermalle-sous-Huy

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Hermalle-sous-Huy een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Volkoren vlees t/m Cava en boodschappen van merken als Boss of Evian, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Let op: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een warme maaltijd als Penne met pittige tonijnsaus en olijven, Rundergehaktballetjes in saus of Broodje Ei. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Hermalle-sous-Huy

Leave a Comment