boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Herk-de-Stad

Een supermarkt bezoeken in Herk-de-Stad? Wil je weten welkesuper nu geopend is, of waar een koopzondag is? Hieronder vind je alle belangrijke details wat betreft supermarkten in Herk-de-Stad. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Vissalades, Tequila en Verzorging of items van geliefde merken als Bullit en Waldkorn via internet inkopen en bezorgen? Je vindt daar ook meer data over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder tref je de beste supers uit de buurt. Kies een winkel en doorzoek praktische details. [jobs location=Herk-de-Stad-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Herk-de-Stad

Welke supermarkt is nu geopend in Herk-de-Stad?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij shops van Spar, Coop, Jumbo, Albert Heijn of bijv. Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en bekijk de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt herentals

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Herk-de-Stad?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Limburg vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Kiemgroente en/of Koffiefilters van top-merken als Van de Boom of Denksport binnen 24 uur thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Kijk naar online supermarkten in de regio Limburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt herderen.

Pick Up Point Herk-de-Stad

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Herk-de-Stad een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de pluspunten van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Veters tot Leverpastei en goederen van bijvoorbeeld Benzacare of Leev, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n warme maaltijd als Broodje makreel met wortel en dille, Omelet in bearnaisesaus Zilvervliesrijst-groenteschotel of Broodje Tonijn. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Herk-de-Stad

Leave a Comment