boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hergenrath

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Hergenrath? Erachter komen welke super nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website lees jij vergelijkingen en info met betrekking tot supermarkten in Hergenrath. Lekker makkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Tijm, Likorettes en Indiaas of boodschappen van betrouwbare merken als Topcuisine en Ultrasun via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare details over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per bezoekje. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder tref je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en check belangrijke gegevens. [jobs location=Hergenrath-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hergenrath

Welke supermarkt is nu open in Hergenrath?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij shops van Spar, Jumbo, Plus, Coop en natuurlijk Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die vlakbij zijn. Maak een keuze en bekijk of de winkel nu geopend is. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt herdersem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hergenrath?

Een gesloten supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Luik constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Pizza’s en Atjar van geliefde merken als Sacla en Royal Club vlug en voordelig aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij alle (verse) boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Zoek online supermarkten in de provincie Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt herbeumont.

Pick Up Point Hergenrath

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Hergenrath wat voor jou. Je hebt dan de pluspunten van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Wasmiddel t/m Bami maaltijden en artikelen van erkende merken als Herz of Chaumes, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: houd je niet van koken? Koop dan zo’n warme maaltijd als Kabeljauwschotel met broccoli en rösti, Lamsvlees in saus of Hete Bliksem met een speklapje. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Hergenrath

Leave a Comment