boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Herenthout

Op zoek naar een supermarkt in Herenthout? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website tref jij alle bruikbare feiten over de supermarkten in Herenthout. Direct boodschappen als bijvoorbeeld Ontbijtkoek, Naalden en spelden en Karbonades of supermarkt-producten van bijvoorbeeld Linera en Wikinger online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle data over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal consumenten gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag boodschappen doen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan tref je de regionale supermarkten. Klik op een shop en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Herenthout-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Herenthout

Welke supermarkt is nu geopend in Herenthout?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij locaties van Spar, Albert Heijn, Plus, Coop maar ook Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor winkels als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en achterhaal of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt herchies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Herenthout?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Antwerpen zijn er steeds meer bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Gebakken en gepaneerde vis en Kroepoek van bijvoorbeeld Lutti en Zilver eenvoudig thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je de boodschappen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Antwerpen. Of bekijk handige info over Online supermarkt heppenbach.

Pick Up Point Herenthout

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Herenthout erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de voordelen van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Deodorant t/m Groentesaus en spullen van topmerken als Valdivieso en Edet, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Zalm met groene groenten uit de wok, Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen of Aspergesoep met zalm. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Herenthout

Leave a Comment