boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Henripont

Op zoek naar een supermarkt in Henripont? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website lees je vergelijkingen en feiten betreffende supermarkten in Henripont. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Zonnebrandcrème, Chocolade vla en Wonden zalf of artikelen van A-merken als Melkmeisje en Pink Lady via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook handige tips over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer mensen bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder doorzoek je de winkels. Kies een winkel en spot alle informatie. [jobs location=Henripont-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Henripont

Welke supermarkt is nu open in Henripont?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Coop, Spar, Albert Heijn en natuurlijk Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten in de regio. Maak een keuze en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt hemptinne-lez-florennes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Henripont?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Honing en/of Messen van geliefde merken als Pokon en/of Sultana zonder problemen bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Bekijk online supermarkten in de provincie Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt hemelveerdegem.

Pick Up Point Henripont

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Henripont ideaal voor jou. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Rozijnen tot Gelspray en producten van merken als San Marco en Domecq, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Mis dit niet: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Pitapuntjes met paling, Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten of Nasi goreng, quorn, satésaus. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Henripont

Leave a Comment