boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Henri-Chapelle

Meteen shoppen bij een supermarkt in Henri-Chapelle? Nieuwsgierig welke super nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina tref jij vergelijkingen en details met betrekking tot supermarkten in Henri-Chapelle. Wil jij boodschappen zoals bijv. Kaarsen, Ham en Runderpoulet of supermarkt-producten van topmerken als Bionade en JEFI op internet kopen en bezorgen? Je vindt hier ook praktische details over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal boodschappers maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder check de verschillende aanbieders. Kies een winkel en check praktische details. [jobs location=Henri-Chapelle-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Henri-Chapelle

Welke supermarkt is nu geopend in Henri-Chapelle?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Coop, Albert Heijn, Plus en Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor winkels als Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Kies een winkel en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt hemptinne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Henri-Chapelle?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Luik constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Pindakaas en/of Versiering van vertrouwde merken als Dermo Care of Belnor wanneer jij wil aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Vind online supermarkten in en rondom Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt hellebecq.

Pick Up Point Henri-Chapelle

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Henri-Chapelle ideaal voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Aloe vera drink tot Speltpasta en alles van topmerken als Unicare en Two cows, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Tomatencurry met gamba’s, Runderlapje in champignonsaus of Broodje Gehaktbal. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Henri-Chapelle

Leave a Comment