boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hemptinne-lez-Florennes

Meteen shoppen bij een supermarkt in Hemptinne-lez-Florennes? Direct achterhalen super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder lees je alle belangrijke details m.b.t. supermarkten in Hemptinne-lez-Florennes. Meteen boodschappen zoals bijvoorbeeld Rundergehakt, Paprika en avocado en mais en Zeep of items van erkende merken als Huggies en Red Band online inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook meer gegevens over online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De uitgaven bedragen al gauw €25 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel consumenten maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is? Bij wie kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina doorzoek je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en check belangrijke gegevens. [jobs location=Hemptinne-lez-Florennes-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hemptinne-lez-Florennes

Welke supermarkt is nu open in Hemptinne-lez-Florennes?

Direct boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Plus en ook Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor onder andere Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten in de regio. Tik op een super en raadpleeg of de winkel open is of niet. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt helkijn-helchin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hemptinne-lez-Florennes?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Namen kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Sinaasappels en mandarijnen en Spekken van top-merken als Linea Fresh of La Chinata simpelweg bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Vind online supermarkten in en rondom Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt heldergem.

Pick Up Point Hemptinne-lez-Florennes

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Hemptinne-lez-Florennes een prima methode. Je hebt dan het gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Snoepmix tot Postzegels en spullen van topmerken als Kips of Irem, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Garnalen-tomatentaartje, Macaronischotel of Broodje Peper Paté. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Hemptinne-lez-Florennes

Leave a Comment