boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hemiksem

Boodschappen doen bij een supermarkt in Hemiksem? Erachter komen welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina lees je alle relevante details m.b.t. supermarkten in Hemiksem. Wil jij boodschappen zoals Winterkost, Zakdoekjes en Premixen of producten van onder andere Martin Godax en Domaine Fontaine via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook actuele informatie over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €22,50 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel consumenten doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt nu open is? Bij welke supers kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina check je de winkels. Selecteer een winkel en vind bruikbare informatie. [jobs location=Hemiksem-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hemiksem

Welke supermarkt is nu geopend in Hemiksem?

Meteen boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Plus, Jumbo, Coop en Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor supers als Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en ontdek op dit moment open is. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt helecine

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hemiksem?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Antwerpen vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. Alle boodschappen als Brood en Lucifers van betrouwbare merken als W. Baumgartner of Lancôme op een door jou gekozen moment bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in de buurt van Antwerpen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt heks.

Pick Up Point Hemiksem

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Hemiksem een uitkomst. Je maakt dan gebruik van het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Servetten tot Toetjes en boodschappen van welbekende merken als Reactine of Yogood, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Hint: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Zwaardvis-patat in romige dillesaus, Stoofpotje peer, rundvlees en puree of Broodje Kip-Walnoot Salade. Even de magnetron in, en geniet van een heerlijk diner.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Hemiksem

Leave a Comment