boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Heks

Boodschappen doen bij een supermarkt in Heks? Uitzoeken welke super op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website lees jij vergelijkingen en feiten rondom supermarkten in Heks. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Keuken, Wasverzachter en Frikandel of supermarkt-producten van welbekende merken als Dermo Care en Cobana online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook actuele data over de trends rondom online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €30 per winkelbezoek. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Al honderden boodschappers doen hun aankopen online, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag shoppen? En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een geschikt bedrijf en check bruikbare informatie. [jobs location=Heks-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Heks

Welke supermarkt is nu geopend in Heks?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Coop, Albert Heijn, Plus en ook Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor bijvoorbeeld Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken in de regio. Selecteer een supermarkt en achterhaal of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Meer info? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt heindonk

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Heks?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Limburg zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Runderlappen of Soepvlees van vertrouwde merken als Soma of Ron Blaauw wanneer het jou uitkomt laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je jouw order verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de provincie Limburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt heestert.

Pick Up Point Heks

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Heks een prima methode. Je maakt dan gebruik van het comfort van online bestellen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Geitenkaas en schapenkaas t/m Macaroni en spullen van geliefde merken als Glengoyne of OrangeBabies, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Koolvispakketjes met tortillachips, Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Even de magnetron in, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Heks

Leave a Comment