boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hekelgem

Op zoek naar een supermarkt in Hekelgem? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder tref je de meeste gegevens m.b.t. supermarkten in Hekelgem. Eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Kippenvleugels en kluifjes, Rootbeer en Shampoo of artikelen van vertrouwde merken als Castellino en Jean Marc Brocard online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €27,50 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal consumenten bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij wie kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en doorzoek meer details. [jobs location=Hekelgem-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hekelgem

Welke supermarkt is nu open in Hekelgem?

Vandaag nog boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Spar maar ook Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of de winkel open is of niet. Dicht? Geen nood. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt heikruis

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hekelgem?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Kippenpoten en/of Kaarsen van welbekende merken als Advil en/of Lotus wanneer jij wil laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij de aankopen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Zoek online supermarkten in de provincie Vlaams Brabant. Of lees meer over Online supermarkt hees.

Pick Up Point Hekelgem

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Hekelgem erg relevant voor jou. Je hebt dan de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Schouderkarbonade t/m Intimiteit en producten van bijvoorbeeld Rolo en Pagos de Galir, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Roergebakken zalm met zeekraal en knoflook, Kip, worteltjes, aardappelpuree of Broodje Warm Vlees. Even de magnetron in, en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Hekelgem

Leave a Comment