boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Heikruis

Boodschappen doen bij een supermarkt in Heikruis? Uitzoeken welke super vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina lees je alle bruikbare data m.b.t. supermarkten in Heikruis. Meteen boodschappen zoals bijv. Kaassalades, Frituur en Picalilly saus of producten van onder andere Black Velvet en St Bernardus via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide nieuwsberichten over de nieuwe hype: online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per bezoek. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Steeds meer huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke super momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen ontdek je de lokale supers. Klik op een shop en vind meer details. [jobs location=Heikruis-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Heikruis

Welke supermarkt is nu geopend in Heikruis?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij shops van Spar, Coop, Plus, Jumbo en natuurlijk Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor onder andere Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Tik op een super en ontdek of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt heer

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Heikruis?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant zijn er steeds meer supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Poeders en Champignons van vertrouwde merken als Yes to en/of Ravenswood probleemloos thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Tip: → Check alle online supermarkten in de streek Vlaams Brabant. Of bekijk handige info over Online supermarkt havre.

Pick Up Point Heikruis

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Heikruis een uitkomst. Jij gebruikt dan de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Poffertjes tot Kerriesoep en spullen van betrouwbare merken als Pastificio of Casillero del Diablo, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Langoustinesoep met courgette, venkel en munt, Doperwtensoep of Broodje Oude Kaas. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Heikruis

Leave a Comment