boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Heer

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Heer? Benieuwd welke super nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina tref jij vergelijkingen en informatie wat betreft supermarkten in Heer. Eenvoudig boodschappen als bijv. Speltpasta, Tequila en Fruit of boodschappen van erkende merken als Monts de Joux en Old Amsterdam via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook actuele tips over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal boodschappers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super momenteel geopend is? Bij wie kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina tref de verschillende aanbieders. Kies een winkel en zoek naar alle informatie. [jobs location=Heer-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Heer

Welke supermarkt is nu open in Heer?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Coop, Spar, Plus en Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor filialen van Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en ontdek of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Geen nood. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt haversin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Heer?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen kun je kiezen uit meerdere bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Rosé en Mexicaans van geliefde merken als Samra en Colgate simpel en snel laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in en rondom Namen. Lees nu ook alles over Online supermarkt hautrage.

Pick Up Point Heer

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Heer ideaal voor jou. Jij gebruikt dan het grote gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Glutenvrije wraps tot Hagelslag en artikelen van betrouwbare merken als Hackman en Monti, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip van onze kant: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gegratineerde mosselen, Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem of Poffertjes met poedersuiker. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Heer

Leave a Comment