boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hechtel-Eksel

Op zoek naar een supermarkt in Hechtel-Eksel? Benieuwd welke super vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina vind jij alle belangrijke informatie met betrekking tot supermarkten in Hechtel-Eksel. Probleemloos boodschappen zoals Speculaas, Smoothie en Half zoete sherry of boodschappen van betrouwbare merken als Werther’s Original en Axa Liggi online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook meer details over de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Opvallend veel consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke super op dit moment geopend is? Bij wie kan ik op zondagen shoppen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina tref je de supers. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek praktische details. [jobs location=Hechtel-Eksel-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hechtel-Eksel

Welke supermarkt is nu geopend in Hechtel-Eksel?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij winkels van Plus, Jumbo, Albert Heijn, Spar en Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en lees meer over op dit moment open is. Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt havelange

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hechtel-Eksel?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Limburg merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alle boodschappen als Olie en/of Olijfolie van bijvoorbeeld Jules destrooper en Mandarine simpel en snel laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij je bestelling voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Limburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt haut-le-wastia.

Pick Up Point Hechtel-Eksel

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Hechtel-Eksel een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Postzegels t/m Champagne en producten van vertrouwde merken als Beretta/Minimini of Lejay Lagoute, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Turks brood met makreel, Rundvlees met gegrilde groente of Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Hechtel-Eksel

Leave a Comment