boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Havré

Een supermarkt bezoeken in Havré? Erachter komen welke super momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Hier vind je alle bruikbare data rondom supermarkten in Havré. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Gehaktballetjes, Veters en Pijnstillers of artikelen van A-merken als Huggies en Fairview online inkopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook uitgebreide gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €30 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Meer en meer huishoudens gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is? Waar kan ik met de feestdagen terecht?Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden tref je alle supermarkten in jouw omgeving. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alle informatie. [jobs location=Havré-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Havré

Welke supermarkt is nu geopend in Havré?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Albert Heijn, Jumbo, Plus en natuurlijk Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor filialen van Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en raadpleeg of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt hautrage

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Havré?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Koeken en/of Pap van geliefde merken als Tricel en Strathisla lekker makkelijk thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Of bekijk handige info over Online supermarkt haut-fays.

Pick Up Point Havré

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Havré een prima methode. Je hebt dan de handigheid van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Biscuits tot Wit vlees en producten van erkende merken als Renova en Jacob’s Creek, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree, Verse waldorfsalade of Broodje Roompaté. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Havré

Leave a Comment