boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Havinnes

Boodschappen doen bij een supermarkt in Havinnes? Direct achterhalen super momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com tref jij de meeste info rondom supermarkten in Havinnes. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Babydoekjes, Meergranen vlees en Doucheschuim of boodschappen van A-merken als Hollandia en Igor online inkopen en bezorgen? Je vindt daar ook uitgebreide nieuwsberichten over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer boodschappers maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden tref je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en spot bruikbare informatie. [jobs location=Havinnes-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Havinnes

Welke supermarkt is nu geopend in Havinnes?

Meteen boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij winkels van Plus, Spar, Albert Heijn, Jumbo en natuurlijk Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en bekijk of de super momenteel open is. Gesloten? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Meer info? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt haut-le-wastia

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Havinnes?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als groente en/of Paddenstoelensoep van top-merken als Soft & Gentle of Coca-Cola simpel en snel laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je alle boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Vind online supermarkten in en rondom Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt hauset.

Pick Up Point Havinnes

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Havinnes erg relevant voor jou. Je hebt dan de meerwaarde van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Deodorant t/m Runderrollade en boodschappen van vertrouwde merken als Ana Luz of Rocca Sveva, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n magnetronmaaltijd als Lasagnesandwich met zalm en basilicumdressing, Champignonsoep of Broodje Bresaola. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Havinnes

Leave a Comment