boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Haversin

Een supermarkt bezoeken in Haversin? Wil je weten welkesupermarkt vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Hier lees jij alle relevante data m.b.t. supermarkten in Haversin. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals Bewaardozen en lunchtrommel, Pudding en Rookvlees of artikelen van betrouwbare merken als Frijl en Highland Park online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook uitgebreide details over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Al duizenden Nederlanders doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super de komende uren geopend is? Bij wie kan ik op zondagen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina tref je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Haversin-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Haversin

Welke supermarkt is nu geopend in Haversin?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Jumbo, Plus, Spar maar ook Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor supermarkten als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en ontdek of de winkel open is of niet. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt haut-ittre

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Haversin?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Namen vinden we meer en meer bezorgservices. Alle producten als Hongaars of Kauwgom van erkende merken als Tabasco of Suprimal binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Kies zelf voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in de buurt van Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt haulchin.

Pick Up Point Haversin

Direct online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Haversin erg relevant voor jou. Je geniet dan van het comfort van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Deodorant t/m Kaassoufflés en alles van betrouwbare merken als Go Origin of Weihenstephaner, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: houd je niet van koken? Bestel dan een koelverse maaltijd als Geroosterde roodbaarsfilet met sesamzaad, Push Up Meatballs of Broodje Grillswors. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Haversin

Leave a Comment