boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Havay

Boodschappen doen bij een supermarkt in Havay? Wil je weten welkesuper vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Hier lees je alle bruikbare data m.b.t. supermarkten in Havay. Nu boodschappen als Veldsla, Shoarma en Gyros en Chinese mix of items van onder andere Neptunus en Yakult op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook meer informatie over de nieuwste trend: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Al duizenden boodschappers bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke super nu open is? Bij wie kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder tref je supers bij jou in de buurt. Selecteer een winkel en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Havay-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Havay

Welke supermarkt is nu geopend in Havay?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij filialen van Plus, Spar, Jumbo, Albert Heijn en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en ontdek op dit moment open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt hauset

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Havay?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Producten en Postzegels van onder andere Tena en Francois Arnaud op een door jou gekozen moment bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Zoek online supermarkten in de streek Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt hastiere-par-dela.

Pick Up Point Havay

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Havay een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Afwasmiddel tot Lasagne en artikelen van merken als Dato en Bertolli, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Krokante zeeduivel met spinazie, Kip tikka massala, basmatirijst of Broodje Gehaktbal. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Havay

Leave a Comment