boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Haut-Fays

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Haut-Fays? Erachter komen welke super nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina lees jij alle handige gegevens over de supermarkten in Haut-Fays. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Stekkerdoos, Pap en Vla en Cacao of items van geliefde merken als Grixx en De Zeeuwse Boerin op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook up-to date gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €25 per bezoek. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Al duizenden boodschappers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super nu open is? Bij welke supers kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan doorzoek de verschillende aanbieders. Klik op een shop en bekijk meer details. [jobs location=Haut-Fays-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Haut-Fays

Welke supermarkt is nu open in Haut-Fays?

Snel de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Coop, Plus, Spar en natuurlijk Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor winkels als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt hastiere-lavaux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Haut-Fays?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Asperges en Luxe chips van erkende merken als Pall Mall en/of Montepulciano gemakkelijk bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je de aankopen binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt harveng.

Pick Up Point Haut-Fays

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Haut-Fays een bruikbaar alternatief. Je hebt dan het grote gemak van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. De meeste boodschappen zoals Vissauzen t/m Borrelhapjes en spullen van merken als Parador en Becks, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een vriesverse maaltijd als Spaanse gebakken gamba’s met knoflook en uien, Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng of Broodje Romaanse Kip Salade. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Haut-Fays

Leave a Comment