boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hauset

Op zoek naar een supermarkt in Hauset? Uitzoeken welke supermarkt nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina tref je alle relevante feiten over de supermarkten in Hauset. Wil jij boodschappen zoals bijvoorbeeld Muisjes, Zeep – intiem en Rozijnen of items van erkende merken als Antigrippine en Method online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook up-to date details over de trends rondom de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €30 per aankoop. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Meer en meer consumenten doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt nu open is? Bij wie kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder doorzoek je alle supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en spot praktische details. [jobs location=Hauset-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hauset

Welke supermarkt is nu geopend in Hauset?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij winkels van Coop, Spar, Plus, Jumbo en Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor onder andere Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt hastiere

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Hauset?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Nasiblok/ bamischijf en/of Groenten van bijvoorbeeld Stolichnaya en/of Nicorette lekker makkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Je kan zelfs kiezen tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij alle (verse) boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Check alle online supermarkten in de regio Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt harsin.

Pick Up Point Hauset

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Hauset erg relevant voor jou. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Alles van Tomaten tot Sorbetijs en goederen van geliefde merken als Chocomel of Jean Marc Brocard, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een koelverse maaltijd als Schol met chipotle & ancho-recado, Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap of Broodje Boerenkaas. Even de magnetron in, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Hauset

Leave a Comment