boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hatrival

Zoek je de beste supermarkt in Hatrival? Wil je weten welkesuper momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina vind jij alle handige feiten m.b.t. supermarkten in Hatrival. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Cereals, Pesto en Groente kruiden of items van A-merken als Chateau la Tulipe en Joseph Drouhin online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook bruikbare gegevens over de trends rondom online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Steeds meer Nederlanders doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden bekijk je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en vind bruikbare informatie. [jobs location=Hatrival-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hatrival

Welke supermarkt is nu open in Hatrival?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Albert Heijn, Jumbo, Plus en bijvoorbeeld Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor filialen van Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Tik op een super en ontdek of de super momenteel open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt harveng

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hatrival?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Kruidenboter of Kippenpoten van merken als La Laitiere en Balland le vallon supersnel aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Vind online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt harnoncourt.

Pick Up Point Hatrival

Wil jij online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Hatrival een prima methode. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Zonnebrandspray tot Roomijsjes en alles van betrouwbare merken als Drum en Suree, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Rode poon met couscous, Chili con carne of Broodje Ham. Even de magnetron in, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Hatrival

Leave a Comment