boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hastière

Een supermarkt bezoeken in Hastière? Direct achterhalen super vandaag open is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina lees je de meeste gegevens m.b.t. supermarkten in Hastière. Wil jij boodschappen als bijvoorbeeld Hamburgers, Chocoladepasta en Paracetamoltabletten of boodschappen van onder andere Sonnema en Beefeater op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook actuele tips over online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 tot 3 maal per week We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per bestelling. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel Nederlanders kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden ontdek je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en spot praktische details. [jobs location=Hastière-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hastière

Welke supermarkt is nu open in Hastière?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Spar, Jumbo, Albert Heijn of bijv. Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Maak een keuze en achterhaal of de winkel open is of niet. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt harnoncourt

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hastière?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Namen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Bindmiddel of Soep mix van merken als Bros en Two Chicks wanneer jij wil bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je jouw order binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de provincie Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt harelbeke.

Pick Up Point Hastière

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Hastière een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van het gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Zonnebrandcrème tot Elektrisch en goederen van bijvoorbeeld Juttertje of Hamlet, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Tapasspiesje van haring, Wrap kip madras of Broodje Martino. Koken is niet nodig, even opwarmen en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Hastière

Leave a Comment