boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Harzé

Op zoek naar een supermarkt in Harzé? Nieuwsgierig welke super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina tref jij vergelijkingen en informatie over de supermarkten in Harzé. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Geitenyoghurt, Koreaans en Hamlap of artikelen van erkende merken als Planeta la Segreta en Swinkels Food online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook bruikbare tips over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden mensen kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen check je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en bekijk praktische details. [jobs location=Harzé-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Harzé

Welke supermarkt is nu geopend in Harzé?

Direct boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Handig: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Jumbo, Plus, Spar of bijv. Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven tref je alle supermarkten in de regio. Maak een keuze en achterhaal op dit moment open is. Niet meer open? Geen nood. Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt harmignies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Harzé?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Douchecreme en Tandenborstelhouder van bijvoorbeeld Chupa Chups en Angry Birds voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt harchies.

Pick Up Point Harzé

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Harzé een prima methode. Jij profiteert dan van het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Wegwerpartikelen tot Champagne en artikelen van topmerken als Go-Tan en Raw Super Food, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Gegratineerde asperges met zalm, Aspergesoep of Kippensoep met vermicelli. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Harzé

Leave a Comment