boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Harveng

Boodschappen doen bij een supermarkt in Harveng? Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder vind jij de meeste details rondom supermarkten in Harveng. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals Wegwerpartikelen, Vloeibaar wasmiddel en Palingworst of supermarkt-producten van onder andere Maggi en Beso de Vino via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook uitgebreide data over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per aankoop. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden huishoudens gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Beneden vind je de beste supers uit de buurt. Kies een winkel en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Harveng-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Harveng

Welke supermarkt is nu geopend in Harveng?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij shops van Spar, Coop, Jumbo, Plus en ook Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en lees meer over op dit moment open is. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt hargimont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Harveng?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Italiaanse mix of Ontbijtgranen en vleesbeleg en tussendoor van welbekende merken als La Guita en/of Ribshack handig thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij alle artikelen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Check alle online supermarkten in en rondom Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt hanzinne.

Pick Up Point Harveng

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Harveng een prima methode. Je hebt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Plastic bekertjes t/m Chocoladepasta en spullen van geliefde merken als Bob Martin of Ecosym, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Marokkaanse couscoussalade met sardines, Kipragout champignons of Broodje Warm Vlees. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Harveng

Leave a Comment