boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Harsin

Op zoek naar een supermarkt in Harsin? Benieuwd welke super nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier lees je vergelijkingen en informatie met betrekking tot supermarkten in Harsin. Nu boodschappen als bijv. Indonesische mix, Cordonbleu en Gekookte worst of boodschappen van bijvoorbeeld V8 en Conimex via internet bestellen en bezorgen? Je vindt daar ook alle informatie over de trends rondom online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 tot 3 maal per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoekje. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Steeds meer Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Waar kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina tref je de supers. Kies een winkel en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Harsin-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Harsin

Welke supermarkt is nu open in Harsin?

Vandaag nog boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Plus, Spar, Coop en Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Jan linders. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en raadpleeg of de winkel open is of niet. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt harelbeke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Harsin?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Komijnzaad en/of Afbakstokbrood van welbekende merken als Airwick en/of Optimax wanneer het jou uitkomt laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij alle artikelen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in de regio Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt hanzinelle.

Pick Up Point Harsin

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Harsin een uitkomst. Je hebt dan het gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Tandenstokers tot Overigesoep en boodschappen van merken als Di Zabbia en Colman’s, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip: heb je weinig tijd? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Gefrituurde calamares, Bami kip saté of Hete Bliksem met een speklapje. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Harsin

Leave a Comment